Hoogwaardige accessoires

Accessoires - Kleinste Gouden Munten Collectie

Bij uw Kleinste Gouden Munten ontvangt u gratis accessoires

Als u zich intekent op de Kleinste Gouden Munten collectie, dan ontvangt u per levering een schitterende gouden munt in Proof kwaliteit. Deze munten in 24 karaat goud zijn uitzonderlijk scherp geprijsd! Bovendien ontvangt u diverse gratis accessoires bij uw collectie. Dankzij deze accessoires kunt u optimaal genieten van uw collectie prachtige munten.

Eigendomscertificaat en Certificaten van Echtheid

Bij uw collectie ontvangt u een op naam gesteld Eigendomscertificaat. Daaruit blijkt dat u de officiële eigenaar van de gouden munten bent. Elke munt is bovendien voorzien van een Certificaat van Echtheid. Dit echtheidscertificaat toont aan dat de desbetreffende gouden munt voldoet aan de specificaties, zoals beschreven op het certificaat. Het certificaat geeft u bovendien meer informatie over de Kleinste Gouden Munt die u aan uw collectie toevoegt.

Luxe verzamelcassette

De 24 karaat gouden munten uit de collectie zijn in de hoogst mogelijke muntkwaliteit: Proof. De schitterende munten zijn daardoor helemaal gaaf en vertonen dus geen enkele kras of oneffenheid. Het is natuurlijk de bedoeling dat u optimaal kunt genieten van deze waardevolle collectie gouden munten. Daarom ontvangt u bij een vervolglevering een luxe verzamelcassette waarin u uw Kleinste Gouden Munten collectie veilig, geordend en eenvoudig kunt bewaren.

 Levering

Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 14 werkdagen.

 21 dagen op zicht

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Voor bestellingen onder de € 30 vragen wij een bijdrage in de verzend- en verzekeringskosten van 2,95 €. Voor bestellingen daarboven is dit bedrag 7,95 €.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig online met Bancontact afrekenen, of achteraf betalen door het bedrag zelf over te maken.