Over ons

Hartelijk welkom bij EuroCollect. Wij stellen uw bezoek ten zeerste op prijs. Bij ons koopt u in het volste vertrouwen. Daar staan meer dan 20 jaar ervaring en duizenden tevreden klanten borg voor.

Of u nu belegger of verzamelaar bent, of gewoon met een origineel geschenk voor de dag wil komen, bij EuroCollect zit u altijd goed als het om munten en herdenkingsuitgiften gaat. Vanwege onze uitstekende internationale contacten in de muntenwereld zijn wij in staat munten uit binnen- en buitenland te leveren. EuroCollect biedt u bovendien een uitmuntende service!

Privacy bij EuroCollect

Bent u ongerust over uw privacy? En wilt u weten hoe wij met uw gegevens omgaan? Dat is logisch. Niemand wilt natuurlijk dat zijn of haar gegevens ineens op straat belanden. Daarom staat privacy hoog in ons vaandel. Zo worden uw gegevens nooit gedeeld met derden. Indien u zich bijvoorbeeld aanmeldt voor onze e-mail nieuwsbrief, dan krijgt u echt alleen e-mails van EuroCollect. U hoeft dus niet bang te zijn dat u ook opeens aanbiedingen van andere bedrijven krijgt.

Daarnaast hebben wij extra aandacht besteed aan de beveiliging van onze websites en systemen. Het is een erg technisch verhaal, maar het komt erop neer dat wij de modernste technieken gebruiken om onze data te beschermen. Dat deze website beschermd is ziet u bijvoorbeeld aan het slotje naast ons webadres. Voor meer informatie raadpleegt u ons volledige privacy- en cookiebeleid.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 14 werkdagen geleverd.

 21 dagen op zicht

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3, - voor elke bestelling onder de € 30, -. Voor alle bestelling daarboven is dit bedrag € 8, -. Dit is voor de verzend- en verzekeringskosten.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig online met Bancontact afrekenen, of achteraf betalen door het bedrag zelf over te maken.