Reserveer nu uw kennismakingszending

Kleinste Gouden Munten Collectie reserveren

Ja, graag ontvang ik de unieke kennismakingszending voor de Kleinste Gouden Munten Collectie met de schaarse officiële Nieuw-Zeelandse Kroningsmunt, inclusief het Certificaat van Echtheid. Met mijn kortingscode ontvang ik de zending voor de eenmalige kennismakingsprijs van slechts € 59,95 (later € 99,95). Ik ontvang mijn zending(en) altijd 21 dagen vrijblijvend op zicht.

Indien ik mijn kennismakingszending betaal en behoud, wordt mijn naam op de exclusieve reserveringslijst voor de collectie geplaatst. Periodiek wordt mij dan één van de overige zendingen geheel vrijblijvend aangeboden. Ik kan mij op elk moment van de reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje volstaat.

Ja, graag meld ik mij vrijblijvend aan om gratis aanbiedingen en interessant nieuws te ontvangen per e-mail. Ik kan mij op elk moment uitschrijven van deze nieuwsbrief.  

Belangrijke informatie

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice volstaat.

De vermelde prijzen zijn exclusief 3,95 € verzend- en verzekeringskosten per zending. Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 14 werkdagen.
Specificaties
Uitgifte: Kroning Koning Charles III
Collectie: Kleinste Gouden Munten
Kwaliteit: Proof (hoogste kwaliteit)
Oplage: Slechts 10.000 stuks
Diameter: 11 mm
Kennismakings-korting: € 59,95 (later € 99,95)

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 14 werkdagen geleverd.

 21 dagen op zicht

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3, - voor elke bestelling onder de € 30, -. Voor alle bestelling daarboven is dit bedrag € 8, -. Dit is voor de verzend- en verzekeringskosten.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig online met Bancontact afrekenen, of achteraf betalen door het bedrag zelf over te maken.